Fysioterapiapalvelut ovat terapiaa kehollesi

Tarjoamme monia eri hoitoja fysioterapiasta urheiluhierontaan ja akupunktioon.

Meiltä saat seuraavia palveluja:

OMI-fysioterapia

OMI-koulutuksen saanut fysioterapeutti tutkii menetelmän avulla kehon oireiden ja toimintahäiriöiden lähtökohdan. Tarpeen mukaan asiakasta hoidetaan manuaalisin menetelmin (manipulaatio, mobilisaatio, traktio, syvä poikittaishieronta, kapselivenytys, stabiloivat/vahvistavat harjoitteet). OMI-terapiassa testataan jo hoidon aikana jokaisen hoitotekniikan vaikutusta.

McKenzie- menetelmä – Mekaaninen Diagnostisointi ja Terapia (MDT)

MDT-terapiaa käytetään pääasiassa hoidettaessa niska- ja selkäkipuja (myös säteilykivut raajoihin, välilevyoireiden hoito). Hoito koostuu yksilöllisistä harjoituksista, asennonhallinnan opetuksesta, liikkeistä ja ennaltaehkäisystä sekä ensiapuohjeista mahdollisten uusien kipujaksojen ehkäisemiseksi.

KELAN VAATIVA LÄÄKINNÄLLINEN KUNTOUTUS

  • Yksilöllinen fysioterapia ja allasterapia
  • Kelan järjestämää ja rahoittamaa kuntoutusta
  • Kuntoutujan etuudet maksaa kela
  • Kela on kilpailutuksella valinnut palveluntuottajat, joista asiakas voi itse valita sopivan.
  • Kuntoutuksen palvelukuvaus ja lisätietoa löytyy Kelan sivuilta

Tuki- ja liikuntaelinten fysioterapia

Fysioterapiaa niska-hartia-alueen, selän, olkapään-käden ja jalkojen ongelmiin.

Neurologinen fysioterapia, allasterapia

Vaikeavammaisten aikuisten ja lasten kuntoutusta mm. Kelan, vakuutusyhtiöiden, kaupungin, kuntien, PKSSK:n  ja Attendon kanssa yhteistyössä. Fysioterapia toteutetaan kotikäynteinä tai toimitiloissamme. Allasterapia toteutuu lähialueen uimahalleissa (Vesikko, Rantakylän uimahalli) tai altaissa (Honkalampi).

Lantionpohjalihasten fysioterapia

Lantionpohjalihasten ohjausta ja kuntoutusta biofeedback-laitteiden avulla. Fysioterapiaa mm. inkontinenssivaivoihin (virtsankarkailu) ja muihin lantionpohjalihasten heikkoudesta tai hallinnan puutteesta johtuviin ongelmiin. Mahdollisuus saada myös lainaan kotiharjoittelulaite tai sähköhoitolaite.

Akupunktio

Akupunktiohoitoa mm. tuki- ja liikuntaelinongelmiin, päänsärkyyn, migreeniin, stressiin, väsymykseen, kuukautiskipuihin, unihäiriöihin…

Fasciakäsittelyt/fasciamanipulaatio (Steccon mukaan)

Fascia eli lihaskalvo on sidekudosta, joka ympäröi lihaksia, lihasryhmiä, verisuonia ja hermoja. Fasciat muodostavat koko kehon kattavan ja toiminnallisesti yhdistetyn kalvojen verkoston. Fascioiden tiukentuessa lihasten toiminta heikkenee, lihas kipeytyy ja nivelen toiminta rajoittuu.

Fasciakäsittelyt ovat hellävaraista venytys-hierontatyyppistä käsittelyä. Fasciamanipulaatiossa taas käsitellään tiettyjä pisteitä toimintahäiriön poistamiseksi.

Kinesioteippaus

PAINEHOITO

Phlebo Press-kompressiopumppu -> vähentää raajojen turvotusta, helpottaa suonikohjuista johtuvia vaivoja, vähentää lihas- ja hermokipuja,helpottaa väsyneitä jalkoja.

Asentohuimaushoito

Hyvälaatuisen asentohuimauksen hoito Rahkon menetelmän mukaan. 

Fysioterapeuttinen neuvonta/ohjaus

Rangan- ja lantionhallinnan ohjausta, lantionpohjalihasten hallinnan ohjausta, venyttelyt, vahvistavat harjoitteet,  kirjalliset ohjeet…

Urheiluhieronta

Ota YHTEYTTÄ